CAD TEKENAAR / PROGRAMMEUR / CALCULATOR

Om onze organisatie te versterken zoeken wij dringend enkele bijkomende medewerkers (m/v) als:

CAD TEKENAAR / PROGRAMMEUR / CALCULATOR

Functieomschrijving:

Je focus is het tekenen en programmeren voor de CNC laser- & ponsmachines en lasrobot. Je werkt je in op het vlak van voor- en nacalculatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder en werkt zeer nauw samen met verschillende collega’s.

Tekenen en ontwerpen:

De vraag naar projectwerk met assemblages en constructies zit in de lift. Samen met ervaren collega’s ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitwerken, verbeteren en corrigeren van tekeningen en schetsen die klanten ons bezorgen. Hiervoor maak je gebruik van performante 3D en 2D CAD tekenpakketten. Je overlegt voorafgaandelijk met je collega’s en de zaakvoerder zodat de uitvoering foutloos kan verlopen. Voor onze eigen vaklui ontwerp je de nodige hulpmiddelen om continu aan de kwaliteitseisen te voldoen.

Programmeren:

Je programmeert voor de CNC lasersnijmachines, de ponsmachines en de lasrobot. Je volgt indien nodig opleiding bij onze machineleveranciers, studeert graag bij en deelt de opgedane kennis met collega’s. Je houdt rekening met de specifieke parameters van ons machinepark, het werkgereedschap, de materialen en de gevraagde klantenspecificaties.

Kostprijscalculatie:

Klanten en prospecten vragen om precieze prijsopgaven en waarderen snelheid meer en meer. Je maakt deskundige voorcalculaties op waar je met onze procedures en historische registratie- en werkgegevens rekening houdt. Met je technische kennis adviseer je collega’s en assisteer je de zaakvoerder bij de uitwerking van complexe aanvragen.
Snelheid, flexibiliteit en uiterste nauwkeurigheid zijn hierbij heel belangrijk.

Functievereisten:

Je behaalde een technisch Master of Bachelor diploma met relevante werkervaring en je hebt goede kennis van software tekenpakket(ten). Je hebt een uitgesproken interesse voor cijfers, zeer veel oog voor detail en zelfcontrole. Je denkt commercieel-oplossingsgericht. Je communiceert gemakkelijk, ook in het Frans. Je bent stressbestendig want in onze business maken wendbaarheid en flexibiliteit hét verschil.

Aanbod:

We bieden je een gevarieerde job in een bedrijf met een mooie klantenportefeuille, een werkomgeving waar mensen graag samenwerken en ruimte voor verdere ontplooiing en opleiding.

Reageren:
Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatiebrief naar
jobs@u-parts.be ter attentie van onze HR verantwoordelijke.
Je kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk en snel behandeld.

 

Prospectie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Contacteer ons

Stuur ons uw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier

U-PARTS nv Rozendaalstraat 35 • 8900 Ieper • T 057 46 64 82 • F 057 46 78 35 disclaimer